gooimeer

Ruim voor zonsondergang varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Een lekker kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Bij helder weer hebben we vanaf het achterschip een prachtig zicht op de ondergaande zon boven het water.

Even ná zonsondergang meren we weer aan in Almere-Haven.prijs:                  22,50 per persoon

duur:                 2 uur

Het was een super leuk uitje en de mensen (vader en zoon) waren super aardig en namen de tijd om wat van de boot, het bedrijf en de omgeving te vertellen. We konden ook aan boord een drankje consumeren. Echt een leuke ervaring en we gaan hier zeker nog een keer gebruik van maken.
Mevr. B. Groot
September, 2019

Via de Vecht naar Amsterdam

Rond koffietijd varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Een lekker kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Via het Gooi- en IJmeer varen we naar de sluis van Muiden en de Vecht. We leggen kort aan in het centrum van Weesp. Vervolgens varen we door naar de Driemond en varen over de “Gaasp” langs Amsterdam-Zuidoost en Diemen naar de Amstel. Daarna door Amsterdam en over het IJ naar de Oranjesluizen. Tenslotte varen we langs Pampus en het eiland Hooft weer richting Almere-Haven.

prijs:                        €   90,= per persoon

duur:                        8 uur

Almere vanaf het water

Een mooie dagtocht door de vaarten en plassen dwars door Almere. Unieke mogelijkheid om Almere te leren kennen vanaf het water.

Rond koffietijd varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Een lekker kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Via de “lange wetering” en de “kromme wetering” varen naar het “weerwater” in Almere Stad. Na een korte stop in het centrum van Almere, varen we door naar de “Noorderplassen” en via Almere waterwijk, de “Leeghwaterplas” en het “Weerwater” weer terug naar de haven.

prijs:                     € 65,= per persoon

duur:                     6 uur 

jubuleum of feestje houden

Varende receptie voor maximaal 12 personen. Knus en gezellig op onze voormalige marine-boot, de Bink. Wij verzorgen uw feestje op het water met een rondvaart door Almere of over het Gooimeer voor € 42,50 p.p. all inclusive (2 uur varen, borrelplank (kaas, olijven, worst), zoutjes en onbeperkt bier, wijn en fris,).

De boot is zeer ruim en kan met mooi weer open en als het iets minder is dicht; dus het weer is altijd goed.

Zo hield je je feestje nog nooit !

 

Prijs:                  € 42,50 per persoon

duur:                  2 uur .

uw eigen tocht samenstellen

Een onbezorgde dag op het water ! Dat kan met het huren van onze voormalige Marine-barkas WM4-9802 met schipper. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat en wat je wilt doen: varen over de vecht, een rondje Pampus, aanleggen bij een onbewoond eiland en zwemmen of barbecueën? Alles kan.

De Bink is flexibel te huren van één uur, tot de hele dag. Dus heb je wat te vieren of zin in een gezellig teamuitje? Je bent welkom aan boord !

prijs:        € 20,= per persoon per uur

duur:        volgens afspraak

Unieke tocht dóór & óm Almere

Een unieke dagtocht dwars door en om Almere in onze voormalige Marine-tender de Bink. 

We vertrekken vanuit Almere-Haven en gaan door de sluis naar het binnenwater. We passeren de “lange wetering” en de “kromme wetering” varen naar het “weerwater” in Almere Stad waar we kort aanleggen in het centrum van Almere. We varen door naar de “Noorderplassen” en  via het Oostvaardersdiep en het Markermeer in de richting van Pampus. Hier leggen we kort aan.  Daarna gaat de tocht langs het eiland Hooft over het IJmeer naar het eiland de Schelp in het Gooimeer. 

prijs:           €  90,= per persoon

duur:           8 uur

High thea

Heerlijk met elkaar genieten van de lekkerste kleine hartige en zoete hapjes op het water.

De tocht duurt 2 uur en er wordt  een heerlijke high tea geserveerd met onbeperkt thee. Vanaf het achterschip heeft u een fantastisch uitzicht over het gooimeer.

Dit arrangement  is iedere dag mogelijk met minimaal 4 en
maximaal 8 gasten. Bij harde wind blijven we in de luwte van de haven.

Prijs:    € 49 per persoon

Duur:    2 uur