Boot huren zonder schipper

Boot huren zonder schipper

 

Comfortabel varen met de voormalige marineschouw WM4-9802. De Bink is flexibel te te huren van één uur, tot de hele dag. Voor het varen met de Bink is géén vaarbewijs verplicht. Wel moet de huurder enige ervaring hebben met een dergelijke grote boot op ruim water en aantoonbare bootbeheersing. De Bink beschikt over een krachtige boegschroef voor comfortabel aanmeren en wegvaren. Eventueel kan een korte begeleiding van plm. 30 minuten worden gegeven om vertrouwd te raken met de boot, wegvaren, afmeren, veiligheidsmiddelen en bootbeheersing. Bij het huren zonder schipper geldt een borg van € 800,= en een eigen risico bij schade van € 800,=. 

 

U kunt zelf uw route bepalen, waarbij het vaargebied wordt begrenst door de sluizen en de vaargeulen. Aanleggen is uitsluitend toegestaan op aangegeven aanlegplaatsen.

 

De Bink heeft een ruime en intieme kajuit zodat onder (bijna) alle weersomstandigheden comfortabel en droog kan worden gevaren. Daarnaast hebben we een ruime open achterkuip waar bij mooi weer de tent af kan. De Bink is geschikt voor privé groepen tot 12 personen en daardoor ideaal voor teamuitjes en verjaardagen. 

 

Bij het huren, is het toegestaan om uw eigen catering te verzorgen. Indien gewenst kunnen wij ook in een (beperkte) catering voorzien zoals drankjes, borrelplank, koud buffet en koffie/thee en appeltaart.

 

De boot is iedere dag te huur en er kunnen maximaal 12 gasten mee. Bij harde wind gaat de tocht niet door; hierbij heeft u de keuze voor het omboeken naar een andere dag of geld terug.

U vaart uit vanaf de havenkom van Almere-Haven. Deze is goed te bereiken met de auto en er is voldoende gratis parkeerruimte. Tevens heeft de havenkom een gezellige en toeristische promenade met veel gezellige restaurantjes e.d.. 

 

Highlights

·         Varen op de voormalige Marinebarkas WM4-9802

·         Perfect voor gezellig uitje met vrienden en collega’s

·         Gratis en volop parkeren in de directe omgeving

·         Gekoelde drankjes aan boord verkrijgbaar

·         Zelfcatering is toegestaan, maar kan ook door ons worden verzorgd

·         Prijs € 100 per uur

Voorwaarden

·         Prijs per uur met maximaal 12 gasten

·         Bij harde wind keuze uit andere dag of geld terug

·         Eigen risico van € 800

·         De boot wordt met volle tank afgeleverd en moet ook vol weer terug

·         De boot wordt schoon afgeleverd en moet ook schoon weer terug

 

 

 

Voor informatie of reservering bel         06-272 11 334 of 06-156 14 836

of mail                                                  bink-bootverhuur@hotmail.com