Bootje varen met schipper

Een onbezorgde dag op het water ! Dat kan met het huren van onze voormalige Marine-barkas WM4-9802 met schipper. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat en wat je wilt doen: varen over de vecht, een rondje Pampus, aanleggen bij een onbewoond eiland en zwemmen of barbecueën? Alles kan.

De Bink is flexibel te huren van één uur, tot de hele dag. Dus heb je wat te vieren of zin in een gezellig teamuitje? Je bent welkom aan boord !

Eten en drinken mag je zelf meenemen, maar dat mag je ook uitbesteden aan ons. Dan wordt je dagje uit helemaal zorgeloos en comfortabel. Wij kunnen in een (beperkte) catering voorzien zoals drankjes, borrelplank, koud buffet en koffie/thee en appeltaart.

De Bink heeft een ruime en intieme kajuit zodat onder (bijna) alle weersomstandigheden comfortabel en droog kan worden gevaren. Daarnaast hebben we een ruime open achterkuip waar bij mooi weer de tent af kan. De Bink is geschikt voor privé groepen tot 12 personen en daardoor ideaal voor teamuitjes en verjaardagen. 

We varen uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Deze is goed te bereiken met de auto en er is voldoende gratis parkeerruimte. Tevens heeft de havenkom een gezellige en toeristische promenade met veel gezellige restaurantjes.

De boot is iedere dag te huur en er kunnen maximaal 12 gasten mee. Bij harde wind gaat de tocht niet door; hierbij heeft u de keuze voor het omboeken naar een andere dag of geld terug.

Highlights

·         Varen op de voormalige Marinebarkas WM4-9802

·         Perfect voor gezellig uitje met vrienden en collega’s

·         Gratis en volop parkeren in de directe omgeving

·         Gekoelde drankjes aan boord verkrijgbaar

·         Zelfcatering is toegestaan, maar kan ook door ons worden verzorgd

·         Prijs € 12,50 per persoon per uur

 

Voorwaarden

·         minimaal 4 en maximaal 12 gasten 

·         Bij harde wind (vanaf windkracht 4) keuze uit andere dag of geld terug

·         Vanaf windkracht 5 wordt automatisch geannuleerd. keuze uit andere dag of geld terug

 

Voor informatie of reservering bel         06-272 11 334 of 06-156 14 836

of mail                                                   bink-bootverhuur@hotmail.com