Zonsondergang Gooimeer

Via de vecht naar Amsterdam

Via de Vecht naar Amsterdam

Almere vanaf het water

Ruim voor zonsondergang varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Koffie, thee en gekoelde drankjes zijn aan boord verkrijgbaar. Bij helder weer hebben we vanaf het achterschip een prachtig zicht op de ondergaande zon boven het water.
Even ná zonsondergang meren we weer aan in Almere-Haven.

 

 

 

prijs:                 € 22,50 per persoon

duur:                 90  minuten

 

Jubileum of Feestje houden

Varende receptie voor maximaal 12 personen. Knus en gezellig op onze voormalige marine-boot, de Bink. Wij verzorgen uw feestje op het water met een rondvaart door Almere of over het Gooimeer voor € 42,50 p.p. all inclusive (2 uur varen, borrelplank (kaas, olijven, worst), zoutjes en onbeperkt bier, wijn en fris,).

De boot is zeer ruim en kan met mooi weer open en als het iets minder is dicht; dus het weer is altijd goed.

Zo hield je je feestje nog nooit !

 

Prijs:                  € 42,50 per persoon

duur:                  90 minuten 

High Beer op het water

Naast de high tea, nu ook een High Beer op het Gooimeer; wij schenken een proeverij van 3 glaasjes verschillende speciaal bieren. De biertjes worden begeleid door een lekkere borrelplank.

Deze privétocht duurt ongeveer 1,5 uur en is iedere dag mogelijk met gezelschappen van minimaal 4 en maximaal 12 gasten. Bij harde wind blijven we in de luwte van de gezellige havenkom liggen met uitzicht

op de promenade.

 

 

Prijs:                  € 39,= per persoon

duur:                  1,5 uur 

Rond koffietijd varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Een lekker kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Via het Gooi- en IJmeer varen we naar de sluis van Muiden en de Vecht. We leggen kort aan in het centrum van Weesp. Vervolgens varen we door naar de Driemond en varen over de “Gaasp” langs Amsterdam-Zuidoost en Diemen naar de Amstel. Daarna door Amsterdam en over het IJ naar de Oranjesluizen. Tenslotte varen we langs Pampus en het eiland Hooft weer richting Almere-Haven.

 

prijs:                        €   90,= per persoon

duur:                        8 uur
 

High Tea op het water

Heerlijk met elkaar genieten van de lekkerste kleine hartige en zoete hapjes op het water.

Rond het middaguur varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven over het gooimeer. Vanaf het achterschip heeft u een fantastisch uitzicht over het water.

Tijdens de vaart geniet u van een heerlijke High Tea met hartige sandwiches, diverse zoetigheden, fruit en bonbons en koekje. Uiteraard is er onbeperkt thee.

De tocht duurt ongeveer 2 uur en is iedere dag mogelijk met minimaal 4 en maximaal 8 gasten. Bij harde wind blijven we in de luwte van de gezellige havenkom liggen met uitzicht op de promenade.

In de directe omgeving is voldoende én gratis parkeergelegenheid

Prijs:     € 49,= per persoon

Duur:     90 minuten 

 

bootje varen met schipper

Een onbezorgde dag op het water ! Dat kan met het huren van onze voormalige Marine-barkas WM4-9802 met schipper. Je bepaalt zelf waar je naar toe gaat en wat je wilt doen: varen over de vecht, een rondje Pampus, aanleggen bij een onbewoond eiland en zwemmen of barbecueën? Alles kan.

De Bink is flexibel te huren van één uur, tot de hele dag. Dus heb je wat te vieren of zin in een gezellig teamuitje? Je bent welkom aan boord !

 

 

prijs:        € 20,= per persoon per uur (meer dan 5
                                  personen, prijs op afspraak)

duur:        volgens afspraak

Een mooie dagtocht door de vaarten en plassen dwars door Almere. Unieke mogelijkheid om Almere te leren kennen vanaf het water.

Rond koffietijd varen we uit vanaf de gezellige havenkom van Almere-Haven. Een lekker kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Via de “lange wetering” en de “kromme wetering” varen naar het “weerwater” in Almere Stad. Na een korte stop in het centrum van Almere, varen we door naar de “Noorderplassen” en via Almere waterwijk, de “Leeghwaterplas” en het “Weerwater” weer terug naar de haven.

prijs:                     € 65,= per persoon

duur:                     6 uur 

Unieke tocht dóór & óm Almere

Een unieke dagtocht dwars door en om Almere in onze voormalige Marine-tender de Bink. 

We vertrekken vanuit Almere-Haven en gaan door de sluis naar het binnenwater. We passeren de “lange wetering” en de “kromme wetering” varen naar het “weerwater” in Almere Stad waar we kort aanleggen in het centrum van Almere. We varen door naar de “Noorderplassen” en  via het Oostvaardersdiep en het Markermeer in de richting van Pampus. Hier leggen we kort aan.  Daarna gaat de tocht langs het eiland Hooft over het IJmeer naar het eiland de Schelp in het Gooimeer. 

 

prijs:           €  90,= per persoon

 

duur:           8 uur
 

High Wine Op het water

Naast de high tea, nu ook een High Wine op het Gooimeer; Tijdens de vaart geniet u van een heerlijke “High Wine”. U kunt een keuze maken uit heerlijke Cider uit Bretagne, Rosé (Shiraz), Wit (Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignon Blanc), Rood (Merlot, Cabernet Sauvignon, Carmenere) of Prosecco (één fles per twee personen). Het geheel wordt begeleid met een lekkere kaasplank met stokbrood en kruidenboter. Indien gewenst is ook een alcoholvrije wijn 0% mogelijk (Rosé, wit (Chardonnay) of Rood (Cabernet Sauvignon)).

 

Prijs:                  € 39,= per persoon

duur:                  1,5 uur